J


Johanna Gelinder

Bella

Comments
Posted by: lOUISE ADOLPHSONS MAIL TILL EXPOJKVÄNNEN

LOUISE ADOLPHSONS (RIGHT NOW-BLOGGEN) MAIL TILL EXPOJKVÄNNEN:http://carolinabolin.blogg.se/2009/september/varfor-det-finns-homosexuella-man.html?_tmp=a6e5939f434b1885d8fe0797336cb80fe948d81c"Fick ett mail som en kompis som precis gjort slut med sin tjej... osv. Hon går lite överstyr. Lär ju spridas ändå, så vafan. Bara att skicka vidare. Louise Adolphson heter hon tydligen, hon har en blogg också: http://rightnow.devote.se/"Jag är så frustrerad just nu. Om du nu älskar mig, hur kan du då sitta hemma när du lovat att komma och du hör hur jag bryter ihop? VARFÖR KOMMER DU INTE HIT DÅ? Snälla försök förstå denna text: Jag sa till dig igår jag blir helt krossad när du kommer sent till våra träffar, jag bröt ihop. Idag gör du samma misstag fast värre spelar ingen roll om din moster har dött, vi hade bestämt en träff den avbokar man inte för lite disk, man kommer ändå och MAN KLAGAR INTE FÖR MAN INTE ORKAR! Jag är så jävla ledsen just nu att du inte kom hit, du hörde hur mkt jag grät (gråter fortfarande och vi la på för 50 min sen, eller snarare din mobil dog KÖP EN JÄVLA FITTLADDARE ELLER LÄMNA IGEN DEN GAMLA). Jag kommer ALDRIG FÖRLÅTA DIG FÖR ATT DU INTE KOM. Det ända som skulle kunna hjälpa är en stor bukett blommor och en present, ja jag är allvarlig och det är sorgligt att jag måste skriva det för att du ska inse vad du ska göra imorgon.

Jag har gett dig så många utlimatum men du lyssnar aldrig, du tar aldrig till dig, du tar dem aldrig på allvar. Jag sätter inte höga krav, jag sätter de krav som mitt hjärta behöver för att inte bryta ihop.

Det var som Ellen sa när hon försökte trösta mig lite, först psychar han sönder dig så du blir labil, sen blir han arg för att du är psycho, vilket det är han som fått dig att bli.

Du har gjort mig helt labil. Allt är pga av dig. Jag var inte sånn här för 8 månader sedan. Jag var inte sånn här för ett år sedan. Tror du mig inte kan du fråga alla mina vänner, mitt ex och mina föräldrar. Det är hemskt att jag ens måste skriva så men du nochalerar alltid bort precis allt.Detta är mitt sista ultimatum, take it or leave it (jag skriver på ett sätt som en cp störd skulle förstå, så fattar du inte vad jag menar är du bränd):

1. Håll alltid tiderna vi bestämt

2. Avboka aldrig mig och säg aldrig att du inte orkar träffas. Älskar och saknar du mig ska du vilja träffas, hur trött du än är.

3. Låt aldrig otrevlig när jag är ledsen och gråter, även om vi båda gjort fel behöver jag tröst i detta läge.

4. Kom över till mig när du märker jag behöver det, på direkten, släpp allt annat, hör du att jag gråter i tele så går du, 5 på eftermiddagen eller halv 12 på kvällen spelar ingen roll.

5. Lyssna alltid på mig, försöka ta till dig det jag säger.

6. Har du gjort fel eller väl kommit sen ska du alltid smörja mig även om jag först kan låta förbannad. Du ska köpa blommor och mindre presenter som förlåt.

7. Du ska inte brusa upp över småsaker, du ska lugn och sansad.

8. Du ska ta hand om mig och visa mig kärlek (punkter hur du gör det kommer nedan).

.................................. MED MERA!!!

Posted by: Emelie Utterström

coola bilder

2009-09-16 @ 13:39:42
URL: http://celebratelife.se
Posted by: Antonia

aha, creepy som fan... vem är det ?6. Har du gjort fel eller väl kommit sen ska du alltid smörja mig även om jag först kan låta förbannad. Du ska köpa blommor och mindre presenter som förlåt.haha, konstig

2009-09-16 @ 19:21:44
URL: http://neverdream.blogg.se/


Make me happy :

Name

Will you be be back?

Mail (only for me)

Blog adress if you have one

Comment


Trackback