Barbie

Hittade en ganska konstig men konstig sida med smycken, nämligen en tjej som gör smycken av gamla barbiedockor som hon köper billigt och klipper isär. Ganska läbbiga grejer, inget jag skulle bära, men möjligen skoringarna.
Margaux Lange Unique Handcrafted jewelry

asos/har/skor

Okej sista inlägget för idag, blir lite mkt! haha Men dessa skor måste man bara ha sett, för snygga. Det är dem som finns i senaste Ginatricotreklamen, när hon går runt med fula haremsbyxor. =) Finns att köpa på Asos


Headband


Smile/Isabelle

Shoes

Här är mina snyggaste skor =) hmm svårt att få blra bilder..//isabelle

Väst


Cool Nitväst Ginatricot


Isabelle

Kamera

Jaha då var det öänge sedan man skrev igen.. Men jaa det kommer nog att bli lite så nu :)

Juste vi har iallafall köpt en ny kamera, eller ja pappa haha. En system kamera med 10 megapixlar, 2 objektiv och lite tillbehör. Nikon D60 18-55 mm :)
haha Antonia och jag, foto lollo

//Isabelle <3

A Wang


Haha om man tittar på de senaste inläggen som är skrivna av sigge så kan man se väldigt många utropstecken i slutet av meningarna, haha. Entusiastisk för bloggen? <3 Isabelle

Alexander Wang

Outfit


 outfit för rätt länge sen.. :) Kedja - MQ, Jeans - Kappahl

Skorna!

 

Här är dem, Mina skor!! Jag själv har modell svart men det finns även modell brun oxå! Skorna kommer från 
DON DONNA och kostade 1600kr, men de är väldigt prisvärda!

Resan från mig till Isabelle1. Vi går en JÄTTE lång omväg (säkert 50 METER) för att gå och köpa godis.

    

2. Vi äter godiset DVS: I alla fall jag!


3. Men vi utsätts för komplikationer, ett stängsel med en alldelles för bra grind för att gå igenom råkar stå just där vi ska gå! Vi funderar på att strunta i det men gräset är alltid grönare på andra sidan! Så tappert tar vi oss över grinden istället!
 

4. Väl framme på andra sidan, så hoppar vi av glädje!

Onödigt Inlägg// Sigge

Söndagens köp
   
   

Hej alla kära vänner!
Här prövar jag och mina hundar mina fina saker från sybehörsaffären! Gardintoffsar för 15kr styck och bandet kostade 30kr metern!

// Sigge

Söndagens vackra jag      

Hej, alla underbar icke existerande människor som läser min och min kompis blogg!
Det här är vad jag hade på mig i söndags och skorna köptes förra veckan!
Skorna kommer från don donna och kostade 1600kr! För övrigt så har jag på mig en klänning från zara och över det har jag en liten vit blus som jag har kortat av i midjan med hjälp av ett gummiband! I håret har jag även ett glitterband som jag köpte samma dag på en sybehörs affär!

// Sigge

Bagare

Japps jag praoar i ett bageri :D V. 11-12 och har lärt mig lite bakknep, tex dessa som jag bara är tvungen att lägga upp, har jag gjort (den första på bageriet och andra hemma :D) :


hihi

<3 Isabelle 15 år!  :D

Balmain

Balmain är mittt absoluta favoritmärke! Hoppas alla håller med :D<3 Isabelle

Hej

Följ min blogg med bloglovin

Jaa här har det inte bloggats på länge, ca ett halvår faktiskt. Men vi, Sigrid och Jag tänkte lägga in lite grejjer lite då och då. Det är ju ändå rätt kul att blogga, men man tröttnar ju, det har nog hänt alla bloggare nån gång. Men som sagt det kommer säkert inte bli nån grym uppdatering, utan bara lite inspiration och saker då och då för skojs skull :)

RSS 2.0