AcneAcne

HattFashion Tale

Dålig uppdatering!

Ja jag vet, tyvärr men det händer ibland och själv tycker jag att det hänt allt för många gånger! Men man måste liksom få lite bloggenergi på nåt sätt.


Ja ikväll blir det det väl Top Model fastän jag så hemskt gärna också vill se på idol! Uffsh måste dem va samma tid?! Tråkigt. :( Men ja livet går vidare, :D

Slänger upp en dagens senare om det blir idag, vi får se, puss så länge!


Tyra banks

Dagens
Ett morgonexpriment med mormors gamla supertajta glitterlinne som jag gjrde om till något helt annat :D


Puss   //Isabelle

Min älskade väska

Jaa här har ni väska i sina dar som jag inte tänker lägga undan. Skadorna är många men dem går att laga. Hoppas jag.. Så här ser problemet ut:
Tappat lite saker här och var, men den överlever:) ska nog lämna den till en skomakare:P


Puss!  //Isabelle

Fashion TaleBilder ifrån Fashion Tale där det finns mycket inspiration att bläddra igenom!

tyvärr..

ja mitt tangentbord har krachat så jag sitter nu och tryker på skärmngentbordet och varje ord tar ett år att skriva haha så jag kommer inte skriva så mkt nu utan br säga att nu blir dt gossip girl och att jeg ännu en gång ska lägga upp en bild på dom vackra h&m skorna, puss!  //isabelle


modefeber.se

Höst :´(Ja, nu har jag kommit hem från Italien och har köpt en massa saker, men i alla fall så är det jävligt kallt här hemma, det är ju för skjutton höst här. igår och idag har jag legat hemma med magsjuka men nu är jag i alla fall frisk! aja ni får bilder på grejorna sen.
 
puss och kram// sigge

Collage

Ja jag har ju gjort om mitt kollegieblock till ett collagieblock haha :D Såhär ser det ut:


Framsida

Baksida

Klipper och klistrar framför Idol och Heroes!

ZaraFilippa-K.com

Gossip girl!

Whoo! Nu börjar gossip girl igen! Jag har längtat ! haha. Fast det börjar ju inte på svensk TV än utan i USA. Det startade där  i förrgår. Så ja sök er in på Pirate Bay...! Jaa jag är ju glad iallafall! hoppas nån kan ladda ner :D
Puss // Isabelle

Dagens

Sjuk idag. eller ja snarare så har jag lite ont i halsen. Jag har kollat på Because I Said So och SATC hela dan! Nu ska jag laga nudlar till lunch och längta lite extra efter sigge!

Kom på att det var läänge sen nån lade upp en dagens så är kommer tre på en och samma gng! En iförrgårdagens och en gårdagens och en tvåveckorsensdagens! hehe :D Puss!

Jeans - Dr. Denim (favoriter!)
Jacka - Åhlens
Väska - Loppis
Linne - H&M (Siges)
Skor - "Converse" FakeÖnskar jag hade en bättre bild, men jag hann inte, :P Kanske kan ta en bild på min syrra som har den idag... Det är nämligen hennes kompis Torahs.
Jeans - Puss och Kram
Tröja - Toras


Hehe
Body - Monki
Jeans - Gap (gamla)
Skor - H&M
Puss och kram!! // ISabelle

That's fierce!

Project Runway vinnaren Christian Siriano kommer säkerligen att bli en favorit! Jag är riktigt glad att han vann faktiskt! Fast Jillian Lewis hade också en underbar collection.

Puss// Isabelle

Alexander Wang

Jaa man får aldrig nog av inspiration.Speciellt inte av Alexander Wang. Lägger nog upp lite bilder från catwalken senare. Puss!


//Isabelle

RSS 2.0