Jumping up and down


Bild från A's iPhone, stor och bra kvalitet, eller hur? :D

100428

Ohe herregud jag har snart skrivit 500 inlägg :O Men iallafall, jag var lite deppig igår för att min iPhone tydligen inte var operatörslåst och inte går att använda :'( Har verkligen försökt allt men ska klura ut det på något sätt :( Men iallafall, jag har inte bloggat på ett tag men känner mig lite slut på inspiration, help?

Hittade tuff bild, via paperfashion.

Less than three, Bells ;)

Yes


OMG my iPhone just arrived. (!!!!!!)

The JacketVi fick tag på baseballjackorna! Yes ;) We're so happy we had to take some pics ;D Hihi
Belooo och toniiix

Zxx---,x.vcx


Halsband - ebay
Hann ta lite bilder med D's pälsjacka mitt i natten, snygg eller hur? Så såg jag iallafall ut på min syrras studentskiva :)

Nu ska jag och antonia sova, sjukt trött nu, vet inte varför? xD Väldigt lång dag ioförsig, mattenationella, tjejsnack, ridning :) Har iallafall tittat på summers blood och spelat guitar hero, we rock ;)
Poss! Bells

Pasta


Har precis ätit lite pasta i min hemgjorda skål, från bilden :) Fick Mvg på den :D yaay ^^

I saw a Vampire

Okej igår hände det sjukaste, vi (A och Emilia) satt och chillade på studsmattan, när jag plötsligt ser en väldigt speciell "fågel" men en millisekund senare så ba FLADDERMUS!! Den flög runt, runt fram och tillbaka över vår tomt och jag var helt faschinerad och sprang in och hämtakameran med teleobjektiv (och då kom också, Mirre). Result:Den flög runt där i typ 20 min, kändes som den inte kunde landa, eller den kanske bara hade vårkänslor :)
Poss Bella

Student

Har precis varit på Min syrras studentskiva, superkul men inte världens bästa service. Sitter i bilenpåväghem i Daisys dyra uderbara pälsjacka, som inte ville stanna i garderoben på eftersläppet :) behöver verkligen en iPhone nu, har tittat runt lite och kommer nog köpa en. Puss på er, lägger kanske upp bilder :)

She's so beautiful, but she can't see it


Right?!?

110410


Jag ser den första kvällssolen genom en öppen altandörr, underbart, men självklart måste man sitta inne och skriva en labbrapport -.-. Kill me.

CHLOÉ

JEEZ VAD EGO JAG KÄNNER MIG, HAHA, HAR BARA LAGT UPP BILDER PÅ MIG SJÄLV, HAHAHHA. HOPPAS NI INTE HAR NÅGOT EMOT DET, JAG SKA BLOGGA LITE MODE OCKSÅ, PROMISE.

JAG MÄRKTE PRECIS ATT CHLOÉ ÄR VÄLDIGT BEIGA. JAG GILLAR BEIGE PÅ RÄTT SÄTT MEN I RÄTT MÄNGD. MEN KOLLA HÄR, DET FINNS ALLTID EN TIMELINE FÖR VARJE MÄRKE PÅ STYLE.COM OH TITTA HUR DET SER UT, HEHE:

JAG HAR IALLAFALL ALLTIG TÄNKT CHLOÉ SOM LITE BEIGE, FASTÄN DET FAKTISKT INTE ÄR SÅ JÄTTEMKT I HELA KOLLEKTIONEN, MEN SOMSAGT OM NI UNDRAR ÖVER STORA BOKSTÄVERNA, KLICKA HÄR :)

SOMMAR TACK

NU SKA JAG IVÄG OCH RIDA, IGEN, RED IGÅR, MEN SOM SAGT JAG VILL HA SOMMAR. SO BAD.

OM NI UNDRAR ÖVER DE STORA BOKSTÄVERNA, KOLLA HÄR :)
BYES

TaazzaaT

Har hittat en ny hemsida som heter Taaz där man kan sminka sig och byta hår, sjukt häftigt, att lägga på foundation blir liksom helt naturligt, altså det ser så äkta ut, titta här tillexempel, jag såg typ sjuk ut från början, lite skillnad. Här är gämförelse.

Byes

100408
Antonia och jag tog bilder igår, hon hade sjukt bra och nytänkande ideer om stylingen och posing :) Titta tex den här frisyren, fick inte så bra bilder på den, men I really liked it ;)
♥ Bells (och tonix)

Hatarrubriker

Hello ppl, idag har jag varit på Gustavsberg Badhus, jättelängesen jag badade, mysigt. Orkar inte ännu en gång berätta vad som hände Antonia och mig när vi solade igår, det kanske itne är så långt men vad det var kan ni läsa här :)

A is getting a haircut today, looking forward to the result :)
Bells

AL


Abbey Lee Kershaw in Vogue Korea April 2010, Lovely Bones.

The definition of Wierd Posing


Linne från lindex som jag inte riktigt tagit nån bra bild på än, here it kinda is.

Senaste veckorna i bilder så har jag..


Gjort en knäpp Indiana Jones tårta..

Druckit shots på barnkalas..Tagit bilder..

Varit och firat min 18 åriga syster på superhäftig thailänsk resturang...

Tittat på brorsha i 6års kören..

Tagit sköna bilder..

Tagit ännu mer bilder..

Tagit ÄNNU mer bilder..
Gått ut och fotat t.ex.:


Min crazy katt..

Blommor..

Blåsippor!

Krokus!

Hoppat massa studsmatta..

Chillat..

Pimpat min mobil.
Oh det tog lång tid. Hehe

Colorful baking


Muffins i nya former, av silikon, jätteanvändbara, av världens godaste recept från Antonia :)

Och om det var någon som såg mitt "jag ska sluta blogga"-inlägg så aprilapril! hihi. men jag tog bort det för att inte skrämma iväg eventuella läsare som inte finns :) Lots of love, Bells

RSS 2.0