CM


Cheap Monday Stockholm Fashion Week

The song of the day = M.I.A. - Jimmy


Bella

Shoes. Again.


Min syrras närst inköp, typ alla. Vilka är snyggast? Bella

I do



1. Heidi Montag och Lindsay Lohan shoes 2. Dirtylittlestylewhore

Bella

I'm mad

Harper's Island på tv4 next, om jag vågar ensam.. Jossan stack fasten vi planerat det, typ ojdå juste, hejdå. Tja jag får väl se det med Antonia istället. Åh jag har käkat för mkt godis och jordgubbar idag.. Måste börja träna på nåt sätt :) Juste Jos hade köpt nitar på punktshop för 1 spänn st! Nice! Nu ska jag nita allt i min omgivning ;)



Pic 1 unknown 2. Dirtylittlestylewhore

Bells

Yesyesyes

Har precis kommit hem från att ha traskat till dammsjön och tagit ett kvällsdopp, och nyss ätit jordgubbar. Åh jag älskar sommaren. Fast mindre mysigt var väl att min katt satt och knäckte nacken av en stackars pippifågel, den låg och skrek och flaxade med vingarna.. Och det hemska är ju att min knäppa katt typ jagar för nöjes skull, hon käkar ju inte upp hela.. Uhu..

Men gissa vad jag hittade genom en tjej som kommenterat här. En sida som heter Roliga Prylar. Detta är så jag! haha Jag blir kär i alla miniatyr grejjer, spelar knappt någon roll vad det är, men jag blir kär typ direkt Hihi. Som tillexempel den här lip balmen, hur söt? Åhh måste köpas


Bellis

Give me some topshop


Topshop, Topshop, Topshop, Topshop, Topshop. Såklart.

Jag, hade inte tyckt att det skulle sitta fel med detta om man skulle till Stockholm Fashion Week som startar idag. Men nu ska jag ut i hettan! C ya!
Bella

Jups

Hallelilå, sorry för dålig uppdatering, men jag har ju somsagt varit ute med båten, sov över där med, det sa jag ju inte, men det var supermysigt :D Sitter här och käkar godis, eller ja jag gjorde, åt nog lite för mkt, haha.

Juste vi var och red lite idag, ensamma, eller ja vi var ju tre. Det var också supermysigt, haha, god vad jag använder det ordet hela tiden, super ;) Men det var ju super ju. Vi red på nån supermysig stig genom skogen, och det var så supervarmt så att jag höll på att supersvimma! hahaha kul jag har ;) nä nu blir det nog snart film eller greys anatomy :D Mys! C ya!

Ja jag vet, alla har sett dem och alla har bloggat dem. Men jag kunde inte låta bli. Så snyggt.

Bells
Ps. dagems senare ;) har nitat mina shorts :D:D

Lets go babe

Ut med båten nu! Adios!

Bells

New York


The perfekt tee. And Sigges senaste inköp ;)
Bells

Looklet



Ni har väl inte missat looklet.com dr man kan sätta ihop egna supersnygga outfits från massa märken? Vad tycks om mina? :)

Bells

KM


Kate moss young,så snygg

Kirkwoods dreamland


Nicholas Kirkwood är utan tvekan mitt fovoritskomärke. Kanske efter Christian Louboutin då. Men titta bara. Ohhhhh Så vackert, någon som kännes sig generös? Ahh.. Kan nån peka ut sin favorit? Min är nog Dom svarta ovanför dem blåa i vänstra nedre hörnet. :)

This is the song of the day, Emiliana Torrini - Jungle Drum :)



It's for you

Hallå "alla" ni har väl inte missat bloggaren Thowelina? Tänkte tipsa om lite bloggar jag läser franöver, kanske. Men hon har en bra modeblogg med outfits, shoppingtips och inspirationsbilder och verkar också vara en supersnäll tjej! Missa inte! :)


Balls haha ojdå //Bells

Shot


Goo Double Glasses! Hah

Horse Boat and Very Small strawberrys

Idag var jag ute och red med min kusin, syrra och mom, rätt så kul fastän det var mest skritt, man kan ju ionte hoppa eller så :( Jaa och igår var vi ute med båten och åkte till korpmaren som ligger nånstans i skärgården. Mysigt det också med chips och sommarkvällssol. Men vi glömde att äta jordgubbarna, haha. Vilket vi ioförsig gjorde hemma sen ;) Sen satt jag ju och fotade en massa måsar, haha, men jag lyckdes fånga några häftiga shots. :P Här e dem: Åh ja juste! på hemvägen sedan så hittade vi supermycket smultron längs vägen, dem såg typ odlade ut! haha Fast det var dom inte jag lovar ;)


Love
I'm off to the Sims 3 haha! Bells

Båttur till skärgård

Var ute i skärgården idag, Tell more later ;) 2 Pics from the day



Bells

Topshop


Älskar verkligen allt det här, Älskar verkligen Topshop ;)

Isabelle

Tanya Dziahileva


Tanya Dziahileva in Numero Tokyo July-August 2009
Älskar detta ;)

Jag tänkte lägga upp lite bilder från i midsommar, snart ;) Bella

Even more


Me by Antonia

LV


Louis Vuitton Resort 2009 Se hela här

Bells

Asos


Jag vill ha.. Jag var jättenära på att köpa dom förut, men jag ångrade min, av min syrras dumma argument som jag borde strunta i.. haha. Men dom hostar ju bara 500 spänn.. buhu..

Today?


Hellojs, jag sitter här ock försöker sno ostbågar av jossan som vägrar dela med sig, har altså inte så kul haha. Väntar på att hon ska spela klart The sims 3 haha, det är ju riktigt kul, ja e lite utav en simsgeek ;) Vad görs idag då?

Abbey Lee Kershaw


Abbey Lee Kershaw for Vouge Australia July 2009

Kolla håret på första bilden. Älskar också bild 5, så somrigt :)

Somewhereovertherainbow



Har blivit aldeles beroende ab den här verisionen av låten. Men det ska tydligen inte vara Norah Jones som sjunger den vilket det står i titeln, utan Aselin Debison som sjöng den när hon var 12 år. Så vackar enligt mig. :)
Bella

Somedays outfit


pleasesomeonehelpme

Nejnejnej det fungerar inte att beställa skorna! Skit också, det ska gå! Jag fattar inte vad felet är? Jaa det är inte kul.. Btw så kom jag nyss hem från landet, kul midsommar. :)


Ännu en gång Nicholas Kirkwood för Rodarte

Newshoesornot


Ohohoh visst är dessa skor underbara? Hur många tycker jag ska köpa dom? <3 Bells

Nästa HM designer!

Kan någon gissa vem nästa hm's gästdesigner är? Det är underbara assocearmärket Jimmy Choo! Märket gör vanligtvis bara väskor och skor, vilket det kommer finnas mycket av i de ca 200 hmbutikerna över världen, kommer också att designa en damkollektion till skor och assocearer, Vilket sägs här:

"Det är första gången som H&M samarbetar med ett accessoarmärke och för att fira samarbetet erbjuder även Jimmy Choo, för första gången, en kollektion damkläder att matcha till skor och väskor. Dessutom omfattar samarbetet en mindre herrkollektion med skor, väskor och accessoarer."

Åhh jag längtar!
http://www.destinationfashion.mlccentre.com.au/images/Jimmy-Choo.jpg

Havetohave


Hur kommer det sig att jag aldrigt sett denna sida? Haha, minst sagt glad att jag gjorde det!

Isabelle

Gucci resort 2010


Love at first sight


Ohhh jösses kärlek vid första ögonkastet, titta på ringarna. Detta är Perfektion.
Från Vouge Italia June 2009

Isabelle

Glasses

Haha hur coola är dom inte? :)
Bells

Shoes.. Again :)

Äntligen har jag fått mina skor :D dem från hm altså. Jag vet att jag har skrivit att jag redan fått dom för typ en vecka sen men det var så att dem hade kommit till min mormor eftersom hon har rabatt där. Så idag kom hon hit. :D Så nu har vi också städat mitt rum som såg ut som något annat än ett rum. haha Men somsagt har jag äntligen fått skorna och dom var precis som jag tänkt mig och, självklart, supersnygga ;)

Bells
create animated gif

The day

Hahahahahhaa måste bara säga vad jag håller på med nu, pappa har köpt nån sladd som passar till vårat gamla elektroniska piano, och så satte jag på nån sjuk skum låt sm man känner igen från när man var liten och så skruvar man upp tempot. hahahah det är såå kul, låter såå roligt och man blir aldeles full i skratt och kan inte låta bli att börja asgarva direkt. hahahah detta är så kul :)

Annars har jag blivit beroende av River flows in you från Twilight, underbart härlig, slår nästan pianoveritionen av "Rose" från titanic. Men bara nästan. :)


Bells

Sailor/Denim


Den här affären har verkligen förändrats, för några år sen hade dem bara tråkiga linnen och cardigans, ja säkert mer, men allt var så tråkigt. Fast sen blev det bara bättre och bättre, tycker jag iallafall, och nu har dom snygga saker hela tiden! Vilken butik? :D
Bells

Anna Selezneva for Vouge China




Vouge china juli 2009



Nää jösses vad jag har tråkigt sitter och kollar på filmer jag redan sett. help someone? Bells

lazy


Jalouse magazine juni 2008 source:Knighttcat

Idag hade jag tänkt6 göra.. ingenting. Typ. Kanske kolla på twilight 3823 gånger om, dricka te i myskläder och kanske sy något litet om jag orkar <3 haha Isabelle

Picsofsomeday



(haha)


Lite smått flummiga bilder som antonia tog för några dar sen :D
Bells

halva byxor? någon?

Aloha mina vänner, jag har varit på landet över helgen, utan dator eller internet.. Huuh. Men jaa nu är jag hemma och hoppas på att kolla på nån film eller eventuellt grey's :D

Btw någon som vet om dem här shortsen fortfarande finns i butik (ginatricot)? Supersnygga!


Bells

Yes it is

Louboutin
The perfect pumps.

Nitatochklart


Före efter :) haha vad tycks? Det är typ en slangklämma haha

För några dar sen så rotade Antonia och jag lite i källaren och hittade kedjor och nitar och konstiga improviserande saker som en slangklämma som ring. Haha, men det blev ju okej, eller hur? :) Snodde lite nitar från väskan och satte på skorna :D:D:D
Bells

Nåntimesoutfit




Bells

Giuseppe Zanotti

Titta vilka snygga pjucks med dragkedjedetaljer jag hittade, såklart på net-a-porter.

Picasion.Com

giuseppe zanotti



Isabelle

Teochgreys

Halooo, vet ni vad jag har gjort ikväll? Jag har gjort en liten hemsida/blogg där jag säljer tårtor :D:D:D:D Pappa tyckte jag kunde utnyttja mina skills ;) haha Nån som är sugen? <3 Den heter cakecatering.blogg.se  :)

Nu blir det te och greys med mamma :)



PS. SNART SOMMMMMAR! DS
PSIGEN. Mina skor och grejjer från HM kom idag! DS haha

Jimmy Shoe

Dessa supersnyggingar från Jimmy Choo skulle passa bra i min garderob. Dom var har också dykt upp i Gossip Girl nyligen :) Omtyckta iallfall. Hehe.
<-- går att klicka på ;D


Bells

Marc jacobs for Marc by Marc Jacobs by Jacobs for Marc

Helt ärligt så gillade jag inte själva collektionen i sig med mönstrena och det kändes lite osammanhängande, men jag bara älskar den här första outfiten speciellt jackan! Och de nedanför självklart. :)


Marc Jacobs resort 2010

Glassesonbrother

Aou jag fick precis mina glasögon från asos.com. Suppersnygga verkligen, hur tycker ni dom ser ut på min broscha? haha :)

De sista ser röda ut men är egentligen knallrosa ;) Bells

Pics

Lite, eller ganska mycket, bilder jag tagit med sigge nån gång.



Lite flummiga bilder där på slutet, haha.
Bells

Wang does it again


Alexander Wang resort 2010. Klicka här för att se hela.

Bells

Vlada Roslyakova


Vlada Roslyakova for Vouge Tokyo

Cakebake

Tjenahoppsan idag har jag bakat en tårta, som var till min kusin Elias som nyss fyllde 6. Måste erkänna att jag tycker den blev väldigt lyckad :D Han önskade en lego City tårta :)


Bells

Student

Igår var jag på min syrras kompis broshas studentmottagning. haha. Var väl rätt trevligt fastän det var inte så länge vi var där.


Skor

Har aldrig riktigt kollat in på halens.se, men det finns ju riktigt snygga skor, och billiga, eller iallafall vissa. Tex dom här:


Bells

Twilight

Hahahah fastän twilight trailern är väldigt allvarlig finns det mycket humor i den om man tittar på rätt ställe XD hahaha
Everybody loves twilight right? :)

Kommer också videon, men den har väl ingen missat? <3<3 Isabelle

Gucci?

Jippi! Vet nån vad som nyss hände? :D:D Jossan mmsade en bild till pappas mobil på ett par supersnygga gucci lookalikes på 12 cm för bara 350;-! Och jag ba: Kööööp tillll mig! Haha måste nog bygga ut skohyllan snart ;O
<-- Gucci's


Bells

HMshop

Har köpt skor idag igen, ett par klackar och sandaler från h&m. Slängde med lite reavaror som massa bikinis, nagelfil, rougeborste. Typ. :D Jossan köpte också ett linne från Fashion against aids kampanjen.


Bella

Project Bride

Hur många kollar på Prodject Runway? (måndag 3 kl 22.00) Det börjar iallafall närma sig final. Igår gjorde hade dom gjort en brudklänning var. Vilken var finast?

Leannes, Jerells och Kenleys. (Jerell var inte i final utan korto, men Jag kunde inte hitta klänningen)

Isabelle

Brills

Igår beställde jag lite grejjer på H&M och Asos. Lägger upp det från hm senare :)

Här e iallafall brillorna från asos :D

Isabelle

RSS 2.0