Purple


Såhär ser mitt rum ut just nu :) Supermysigt.

Oh So


Yes! Coco Rocha har bestämt sig för att starta en egen klädlinje :D Oh så kul, längtar :) Kommer väl antagligen inte ha råd med ens en tredjedel av ett plagg, men ohh :D Ja, hon vill ha hjälp att komma på ett namn iallafall, så checka hennes blogg om ni vill hjälpa, tänk att ha kommit på namnet till en superkänd modells klädlinje.. hihi

Venezia La Dolce Vita

venezia la dolce vita (3)
venezia la dolce vita

Freja


Caroline


Caroline är unbeatable ibland. Just nu älskar jag animalprints. Så snyggt.

Black jacket


Juste! Jag har ju letat efter en snygg kavaj i urålders tider, sen kikar jag in i garderoben i hallen och hittar en väldigt snygg, typ perfekt kavaj :D Det är väldigt trevligt när sådant händer. Får visa den senare. Påminn mig om jag glömmer ^^

Kittens and shoes


Two of the best things on earth

INFLUENCE


Högst på önskelistan iår.

MK and ASH

Nu ska ni få en bomb med inlägg, mwhaha

Long time ago

Okej okej. Jag har inte uppdaterat sen typ. Stenåldern. Men jag har har haft en riktigt icka dator vecka, vet inte riktigt varför, det bara blev så, men jag tycker om att blogga, och jag kommer inte sluta, men det kanske kan gå lite långsamt bara, men stå ut med det. :) Jeez vad mycket kommatecken det blev, hehe. Älskar det ordet på franska, virgule, haha. Osså kom det ett till kommatecken där, haha. Jaja jag får hitta något snyggt att blogga här :)

B e l l a

Scanning is my hobby


Vi har skaffat en scanner, hihi.

Creepy, huh?
Bella

Kiera


Some must sees


Vissa vet att jag är the filmfreak, och öhh.. vissa inte. hehe. Men here it is, dom filmer jag tvingar er att se, eller iallafall att inte missa. Hoppas nån har samma filmsmak som jag, och inte bara massa romkoms ;)

Oceans menar jag alla filmer, det är 3 st :) Altså eleven, twelve, thirteen. hehe, fast 12 är inte så bra. Och självklart menar jag alla saganomringenfilmerna, tycker faktiskt 3an är bäst. Och samma med Pirates of the Caribbien, alla filmer. Och jag måste bara säga hur mkt jag äälskar Kiera Knightley i dessa filmer, hon är så vacker, och passar så bra i kostymfilmer (inte för att pirates kanske är det men kläderna)

Hur många har ni sett? Bella

Haha


Haha den bjuder jag på ;) Från kräftskiva (tror jag..?) Av daisy ;)

src783


_



White


Me a few days ago, Väska - Ebay/Zara, Halsband - Lindex, nagellack - Depend, och Tröja - Hm trend

Bella

Studs in my ears


Antonia tjatar på mig hela tiden att jag ska blogga den här bilden :) Så det är altså nitörhängen jag köpte på JC för någon månad sen, Som silvriga har jag velat ha superlänge, dom gldiga gav jag till Antonia och dom svarta var bara allmänt cool :) Eller hur?
Bella

Btw antonia om du ser det här, ring mig, har försökt kontakta dig hela dan

Hello beautiful


zippora seven ruby lookbook 2010

You get the picture?



I love this place

In my lap

hmmm.. Igår tog papi med sin gamla laptop från jobbet som slutat finka, hehe Men efter en stund så fick han igång den! Wiie! Fast den är lite psycho.. Hehe Ibland hänger den sig och då måste man lyfta vänster sida och ta i ordentligt och trycka på den, och då funkar allt, men ibland hänger den sig helt, hahaha. Så, ja, den är ju inte hel men det är en dator ;) Just nu försöker jag logga in på gamla windows messenger hahaha. Det funkar sådär :/ haha. Asså jeez vad mkt "haha" jag har börjat skriva, jobbigt? Ska sluta ;)
Bellaa!


Älskar alla Wildfox's bilder, bara perfektion, den här har jag på mitt maestro-kort :D


Face


Här

Tay

Helloja, idag har jag varit på en liten "klassresa" eller vad man kan kalla det. Vi var och gjorde samarbetsövningar med klassen på ett ställe som hette Kärsön. Man skulle göra olika saker som att.. typ.. samarbeta, haha. Det var faktiskt mycket roligare än vad jag trott det skulle vara, i det här vädret liksom. Iskallt utomhus.. Brr.. Men så hemskt var det inte. Sista övningen var som en hinderbana som var helt omöjlig att klara själv. Det var faktiskt riktigt kul XD haha skrattade jättemkt :P Men roligast var hemvägen haha, vi hade skithög musik och sjöng i bilen, hahaha, och så gul bil XD hahaha, ja. Superroligt, sen sprang vi runt på Sickla och jag kunde äntligen köpa min lilla pälsjacka från Vila :D Wiiie! Visar bilder sen :D Sen kom Millan hit och kollade på Gossip Girl med mig, och OMG!!! Alla har väl hört att i avsnitt 9 kommer tre personer från serien ha trekant?! OMG :D Det var precis det avsnittet vi såg :D Åhhhh snälla får jag berätta!! :D Skriv i kommetarsfältet o mni vill veta :D hihihi (avsnitt 5 kommer på svensk tv på söndag)

Nu måste jag nog plugga fysik.. Usss.. C Ya!
Bella


Snygga Taylor momsen, bilder från GG

En Ko



HAHAHAHAHAHAHA Jag garvar ihjäl mig XD

"En ko har sju sidor; baksidan, framsidan, ovansidan, undersidan, ena sidan, andra sidan och invändiga sidan"
"När kon är ilsken blir mjölken sur"
"Kon har ett huvud för att hornen ska kunna sitta någonstans. Hornen är gjorda av horn"

Bella

Sonia


Nästa designer för HM kommer att vara Sonia Rykiel, första bilderna kom upp för några dagar sen. Det kommer komma ut i butik den 5 december. Sjukt snabbt efter den andra btw, jag kommer ihåg när dom hade Roberto Cavalli som gästdesigner, vilket var typ skitsnyggt, men jag hoppades faktiskt mer på dom senare kollektionerna.

Jimmy Choo for HM kommer ut 14 november, då är det typ bara 20 dar kvar till nästa designer, sjuukt snabbt :P Vilket ioförsig är bra :) Hoppas det blir snyggt den här gången. Det kommer komma acessoarer för barn från 1 - 8, och stickat till damkollektionerna. Me want :) C ya!
Bella

Me


Jag har gjort ett par örhängen av två gamla drömfångare :) Fina va?
Bella

Till dig Maha :D

Okej bara för att Maha inte läser min blogg för att jag knappt skriver nåt så får jag göra det, hihi

Just nu sitter jag och passar min lillebrorsha, fast han leker mest själv. Vi bakade lite chokladbollar, supergott :) Men Idag har jag verkligen bara slöat, jag vaknade halv ett, gick upp och åt frukost när min syrra åt lunch, haha, och sen satte jag mig och kollade på massa avsnitt av Vänner :) Som jag fått låna av Lollo btw, tackis :P Sen kollade Jag på senaste avsnittet av Desperate Housewives som nyss kom ut i Usa, och senaste Gossip Girl :) Laddade också ner The Vampire Diaries, men tänkte kolla på det med syrran, fast det kommer nog inte hända, hon orkar aldrig kolla på det innan (kom igen nu jossan jag vet att du läser detta, haha) Men jaa, mer har inte hänt. Fast jag kan typ skriva hur länge som helst, det finns alltid något, lite skumt när Folk säger att dom inte bloggat för att dom inte har nåt att skriva. hehe.

Så. Jag beställde lite grejjer från HM med Antonia i typ torsdags? Tänkte sätta ihop det i ett litet collage senare, om jag orkar :P Antonia har äntligen köpt sina första riiiktigt snygga heels! :D Wiie! Vi såg att det kommit in en mängd snygga skor på hm och var tvungna att beställa, kostade ju bara 299:- Liksom hallå? haha. Jag köpte också ett supersött lipbalm i form av en discokula som antonia hittade :) Och en klänning för 75:- (!)

Kollade på The Orphanage igår också, det var superbra :) Var lite pessimistisk i början för att den var spansk, tycker det är lite störande när man inte fattar vad dom säger, asså man har ju text men ändå, men det var rätt bra, spanska är ju rätt annorlunda språk, heh. Fast jag gillar inte franska filmer, dom pratar så snabbt och konstigt hela tiden, haha.

Jaja sheet vad mycket det blev, får lägga upp någon bilde för dom modeintresserade som inte orkar läsa, haha.
Pussar, bella!

Olivia Palermo och Erin Wasson, sjukt snygga

Vlada



Why don't anyone comment? =(


I'm a vampire


älskar bild nr 2, nr 3 liknar väl denna lite, huh? :)

My Fave Covers







I got a vampire to kill


Monkii


Från Monki's hemsida, som har en riktigt snygg kollektion just nu, passa på ;)
Bella

Cam


Älskar idén, en modell gömde en liten spionkamera i håret, för att låta folk se hur det är på riktigt. Det kanske inte var hon själv som gjorde det, kanske Chanel, jag vet inte. Men om man kollar på videon och att döma av om style.com lägger upp bilderna i ordning vad det äntagligen Lily Donaldson eller Nastya Karzhan som bar den. Och jag kan faktiskt se en liten vit prick i Nastyas hår, eller hur? Hmm..
Bella

UPDATE: Det var inte Lily som bar kameran eftersom hon faktiskt sågs backstage i videon :)

RSS 2.0