Alexa Chung goes Acne


Alexa Chung
ja jag blir ju tvungen att blogga det också, dom där skorna, skulle ge vadsomhelst.. Nästan :D haha

Provar det här med cravings igen ;) Klicka tack! :D

show_cravings_ad(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)

I was boating






Ute med båten för några veckor sen, med kusin och company.
Bella

ET Sommar



 Sommriga kläder på en sommrig Catwalk <3

XoXo ET

Kristian Aadnevik


Collection A/W 08-09, altså inte den videon igår.

Haaaa... allt vill jag. Nån mer som e speachless?
Bella

Kristian Aadnevik


Kristian Aadnevik

Det är läskigt, allt är snyggt, kan bara sitta hypnotiserad och kolla på hela visningen.
Bella

Bought some stuff

Hellelo, idag har jag varit och kollat på min mosters nya hus som köptes idag :) Hann också gå förbi New Yorker med superrea, köpte ett linne med paljetter upptill, en vit baströja med långa ärmar och en illgrön bh ;)

Bella

Isabeli Fontana



I don't want to go to bed


Mys


Nu ska jag läsa chic och smaska på söta saftiga röda vindruvor. Mums! :)
Bella

OMG Topshop

Omgomgomgomg detta kan vara den bästa sidan jag någonsin skådat, allt som kommer komma in på topshop i höst! 50% av sakerna har ju nitar överallt! loveloveoloove


Bella

It's made out of paper..


..and I love it.

Bella

Hermés


All I do - Constance Verluca för Hermés som btw har en alldeles superskön hemsida :)
Bella

finally



From the shop on the top


Sjuka skor från..? Topshop såklart. Tänk att traska runt i dessa :D ahh..
Bella

Clothes from GT


Supersnyggt från ginatricots höstkollektion. Den butiken har verkligen förändrats sjukligt mycket, kommer ihåg för några år sen fanns det bara tråkiga linnen i syntet material och olika färger, nu är det en av alla modebloggares favoritbutik. Very much love to ginatricot!
Bellla

Topshop höst 09

I höst kommer det en drös av paljetter i Topshos butiker, vilket jag älskar! Det verkar som om det modet aldrig kommer försvinna eftersom det fanns mycket i somras också.


Hilary and Iselin

Lite grymma bilder från 2006 vouge italia med Hilary Rhonda och Iselin Steiro.

Vouge Italia September 2006

Bella

Backs

Hellojs nu har jag kommit hem från landet, sitter här med mi kusin och lyssnar på film, ska snart kolla på film :)

 Iallafall har ni fått ny H&M katalogen? Hittade ditekt Coco Rocha på framsidan och Anja Rubik inuti, man undrar ju varför hon gått ner dit bland massa säkert svenska modeller. Grymt för H&M iallafall :)

Bella

Chlothes



Dom senaste grejjorna från dagens plagg på minoutfit.se, så sjukt snyggt, var tvungen att sno det ;) Köpställen Mango Topshop, Urban Outfitters, Ginatricot, Zara, Din sko.

Äääälskar solglasögonen från Mango, så heta, så Chanel!
Bella

It's Swedish! You see?


Hittade detta på knightcat för ett tag sen, it's swedish ;) And very nice ;)

Bella

Före/efter


Visst blev det snyggt? Tänkte sätta på ännu fler nitar så blir det ännu snyggare ;)

Bella

One of my fave models


coco rocha
och ni har väl inte missat hennes blogg? Verkar vara en superskön tjej och är sjukt talangfull modell ;)

Bella

Evil Twin

Ohh jag känner mig helt död, har suttit i bilen i två timmar från landet och kollat på Star Wars ll (Anakiiin) och lite på Twilight (Eeedward) haha, men jag har jätteont i halsen och är trött och orkar inte, får lägga upp lite bilder från knightcat med det fantastiska perfektion-skorna som säkert alla sett.. Gokväll! :D


Evil Twin
Bella!

thisneverhappens

Juste btw vet ni vad som hände igår? Jag hade kommit in på en tjejs blogg på nåt sätt och såg att hon hade en tävling om en Alexander McQueen Tisha, så jag tänkte att det kan jag vara med i, bara svara på två frågor, så det var vad jag gjorde och av 20 tävlande så vann jag! Det är verkligen nåt som aldrig händer mig, den är värd 1100:- (!) och ja det är den på bilden där nere och sitter på Tjejen med bloggen ;D haha Länkad bild ;)


Bells :D

Shops


Some shopping from yesterday, Bikini på rea från H&M, Söt topp från Åhlens att och såklart skor. :D På zaras rea.

Nu sticker jag till landet igen, bye!
Bells

Pics


My fugly short nail with nice pink nailcolor. :D

Nå bilder från nån dag ;)
Bella

If you're a model you better not stop..


Okay? haha Bella

Kom igen!

Hellojs vad gör ni? Jag är ganska deppig för jag får typ 0 kommentarer! haha, kom igen nu, det känns så tråkigt när ingen säger nåt, det står liksom stilla på bloggen :) Kommentera bara, det tar typ 30 sekunder, spelar ingen roll var som skrivs! haha okej lite då.. :P

Haha jag gjorde just en liten quiz här, som hette "Vilken Modebloggare är du mest lik"och jag blev Elin Kling, haha. En fråga var typ Vad gör du en söndagkväll? Och ett alternativ var "Hypnotiserar Hönor". HaHAahahah ni har väl sett videon där Elin Kling gör just det? haha Fast det valde jag ju inte, haha. Kul kul Cykelhjul


Pic. Newborn hippie

Our Collection


Jag och Jos hade lite tråkigt idag så vi bestämde oss för att göra en liten kollektion av gamla kläder genom att klippa sönder dom. :) Vissa blev väldigt fina, Vad tycks?
Bella

Anja/Rubik/Vouge


Anja rubik för Vouge Paris Juni/Juli

Bella

Will I ever get enough?


Det blir mkt skor :) Men det har väl ingen nåt emot? :D Kunde ju inte låta bli ;)

Topshop copies you know


Topshop 980:- vs Halston 11.350:-

Topshop 1500:- vs Louis Vuitton manymoney:-

Louboutin 6500:- vs Topshop 1150:-

Topshop 830:- vs Acne mkt pengar:-

Topshop 830:- vs Aldo 700:-

Topshop 890:- vs Jimmy choo 9700:-

Topshop 1000:- vs Brian Atwood 6600:-

Topshop 1000:- vs Louboutin 1250:-

Topshop 250:- vs Aldo 780:-

Topshop 900:- vs Louboutin for Rodarte Väldigt mycket pengar:-

Likt eller hur? Kan bara säga att det här tog lång tid. LÅNG tid. Haha titta på klockan, vi har lyssnat på lugnande Enya, haha det är ju underbar musik, och knarkat chips. Nu hoppas jag att vi kan kolla på lite TV, snälla jos? :)

Bella

Balmain


Balmain/MrsH.se

Kanske lite utanför allas prisklass, haha.
Bella

Hmmm


Pic. unknown
Freeeedag! Ja, det är ju inte så stor skillnad, jag märker det knappt på sommarlovet :) hihi fast det kommer väl lite roliga program på tv då, haha.

Mamma och jag och kanske jos tänkte kanske ha lite manikyr om det slutar regna, jag måste ju fixa mina naglar, medans jag sitter och oroar mig för Antonia som är ute på sjön när det åskar.. Huu, komm hem nu!

Jag känner att jag har lite bloggtorka, vet inte riktigt vad jag ska blogga om. Uppskattas det jag bloggar om nu? Som outfits (kanske inte så mkt hehe) shoppingtips och massor av inspiration? Skulle vara superbra om folk säger vad dom tycker :):) Då blir jag glad ;) Haha
Bellla

They're tall


Models at events.
Bella

3.1 Phillip Lim

Nee nu blev det två tråkiga inlägg i rad, måste blogga om lite mode nu, som 3.1 Philip Lim's senaste kollektion kanske? :)


isabelle

Something


Haha älskar den här bilden :)

Btw skulle ni kunna göra en liten tjänst och bli medlem på den här sidan som är länkad på bilden nedan :) Glöm inte aktivera kontot i ett mail, tack så mkt!



Craving

Testar det här med cravings.se! klicka nu! tack

/Jossan


090701 <--


pic: Littermb.com
Lazy dag, siggade lite (XD) , har varit hos läkaren och tagit lite prover, fikat på tomten, och hoppas på kvällsbad :) Om det är varmt :D
Bells

RSS 2.0