Charlotte Kemp


Damn! Varför har jag aldrig sett henne förut? Tydligen amerikansk modell och skådespelerska. Sjukt vacker också.

HIGH V!


Senaste avsnittet av How i met your mother, watch it. (upptäckte precis att man kan bädda in megavideo, awesooome ;) Isse

dress me up and make me wear feathers
Sjukt fina bilder från Spell. Man vill ju bara typ. Bli indian. Nån som e med mig?
isse

Hihi jag gillar oss


Tumblr me up

Jag har ju glömt. Och det här kanske är en av anledningarna till att det stpr rätt stilla på bloggen. Jag har skaffat Tumblr :D Har alltid älskat tumblr.. eller vänta. Flashback. Jag har visst berättat det? Shit förvirrad tjej. Aja nu skriver jag det igen då om nån missade det och är trött på att jag aldrig bloggar! Kika bara in där för där lägger jag upp bilder 31 ;) Puss. Länk förresten.

i dropped my ice


Fotade lite istappar (och konstig is) i solen idag.

Frida with the big fShit vad snygg hon är Frida. För er som inte vet, Frida Gustavsson, svensk 17årig modell som signade IMG 2009 och sedan dess tex öppnat Valentinos Haute Couture show i Paris och var den fjärde mest eftertraktade modellen under våren 2010.
Isse

Three days left


for born this way.

i wont say


Linne jc

HAHA ni skulle sett hur  ful den där bilden var innan. Shit. Aja jag vill typ ha lite rött hår. Men då måste det vara exakt sådär och glänsa sådär. Vilken bild va bäst, den första eller den cp rosa grejjen? Isse

Off to school and leaving you with..


...its so fluffy!!

you cant see meTumblr


Hejhopp. Jag har skaffat nått mer nu. Jag har liksom allt känns det som. Men just nu är jag mest kär i min nya tumblr. Den är så himla fin. Kika här. För er som inte riktigt vet vad Tumblr är Så. Jaa jag vet inte riktigt hur man ska förklara det. Det är i grunden en bloggportal men folk använder det mest för att lägga upp bilder och det har liksom stämplats som nåt riktigt estetiskt och fint. Så stämmer det för mig iaf. Har funderat på de länge men aa. Nu var det Lydde som fick mig att göra de.

Just do it

Nu är det såhär att NI. Behöver trycka här. Eller på bilden. Eller så spelar det ingen roll. Sen lyssnar ni och gillar det och subscribear. För då blir jag rätt glad. And also i need to win a bet.

Thank you


RSS 2.0