Update


Jag skriver ju inte så mycket här utan mest bilder men här får ni en update; Jag har blivit besatt och beroende av How i met your mother, har också fastnat på den här låten, som dom flesta nog känner igen, Slumdog Millionare :) Har köpt lite nya grejjer som jag inte visat i bloggen men unfortunatley inga skor på länge nu (Juste jag har gjort en grupp på Facebook, Shoes såklart, gå med i den! :). Jag har börjat bli sugen så att hålla på lite i photoshop men vet inte riktigt vad jag ska göra, typ en helt egen sko, tips? Har köpt nya lakan i typ november men som kom igår (!) supersnygga :) Nu ska jag lyssna på nostalgi för att jag hittade en gammal Absolute Music skiva. Haha, kommer ni ihåg? Och :) Haha. Jaja jag känner för att baka något snyggt med buttercream, men jag har inga redskap :( Jag fastnade nämligen på youtube och kunde inte sluta kolla på bakvideos, såå häftigt. hehe, i like inlägg med länkar ;) Glöm inte klicka på alla! <3

Bella

SRC783


Här

C and sun
Teach me


Var på körkurs igårkväll, ska börja övningsköra om ca 2 månader då jag fyller år :) Men det var väldigt tråkigt, så jag ritade lite.

Ems


Okej, jag har tänkt att blogga den här tjejen sjukt länge nu, har aldrig blivit av och nu fick jag ju fler bilder att blogga :) Helt sjukt snygg tjej, helt sjukt snygg stil, helt sjukt snygg blogg. Check it.

CampaignGivenchys 2010 campaign med bla Natalia Vodianova

Gillade verkligen Givenchys senaste kollektion, älskar kavajerna på första och veerkligen mönstret på näste, men skorna kan ha varit det bästa, helt sjukt snygga.

Snyggaste kompis


Antonia
Titta vad snygg hon är

M.I.A.


För kanske ett halvår sen lyssnade jag jättemkt på M.I.A. och för inte så länge sen kollade jag på Slumdog Millionare som hon skrivit massa låtar till, så jag kolla lite på spotify nu igen, älska denna :)

Bella

I like MK


Big Book


Jag har nya jeans från Twentyfive:seven/BikBok tröjan är från H&M för några månader sen.

In the kitchen with A


Stripes


Izabel Goulart

First one

Har precis upptäckt en ny serie som handlar om en modellagentur och modevärlden med bland annat Mischa Barton :) Läste om det i chic och var tvungen att se om det var bra, det hade tydligen inte gått så bra för dom i Usa Och det lades ner efter två avsnitt, men dom har bestämt sig för att köra vidare och nu finns 5 hela avsnitt ute på Utube, bra kvalitet, HD också. Det var tydligen Ashton Kutcher som regisserat och jag har just nu kollat på typ 3 och ett halvt avsnitt och jag har redan sett gästskådisar som Zac Posen, Nina Garcia och Jessica Stam :) Konstigt att det inte blev populärt.. Juste, namnet ;) Det heter The Beautiful Life och första avsnittet har ni övanför ;)

Bella

Call me


Ring 61:- Topshop.com

BewitchedSource

2 Olsens


Hot


NataliaNatalia Vodianova

Abbey Lee KershawNumero #109

WEfter att ha publicerat bilden på typ alla dessa hittar jag ju självklart dom större bilderna hos Caroline, var tvungen att blogga det.

AW ready to wear

These are the only pieces i like from Alexander Wangs latest. To bad.

V


6 uppslag från V magazine

Chilling with A's Iphone
Jennifers Body


Grymt bra scräckis med Megan fox, Adam Brody och Amanda Seyfried. Se den.

Hyperblue


New nailpolish från H&M, skitsnyggt. Köpte också lösnaglar, kommer a grymma nails på onsdag, hihi.

Bella is back


Knightcat

Antonia Gästbloggar .Antonia Gästbloggar .Jag har börjat skissa lite och jag har blir bättre för varje gång jag ritar. Jag är sämst men hoppas bli duglig :). Bilden ovan har inte jag ritat, vet inte vem som har ritat den men så vill jag kunna rita !


Antonia Gästbloggar .Vilka såg på Victoria's Secret Fashion Show?

Antonia Gästbloggar .Gott Nytt År alla. Vad gjorde ni på nyår ?

Antonia


RSS 2.0